fbpx
Mamapop desplega tot el seu potencial en la seva 7a edició, la més emocionant i ambiciosa de la seva història!
26 de novembre de 2022
La sessió de Reis del Mamapop Latino posa el fermall d’or final a les festes!!!
3 de gener de 2023
Mamapop desplega tot el seu potencial en la seva 7a edició, la més emocionant i ambiciosa de la seva història!
26 de novembre de 2022
La sessió de Reis del Mamapop Latino posa el fermall d’or final a les festes!!!
3 de gener de 2023

Nova sessió: Mamapop Latino de Reis!!!

L’espectacle solidari programa una nova convocatòria després de l’èxit aconseguit en l’edició de 2022. Se celebrarà el dissabte 7 de gener de 2023 a les 18.00 hores!!!

El gran èxit obtingut en l’edició número 7 del Mamapop ha provocat la convocatòria d’una nova sessió que s’afegirà a les tres realitzades fa tot just una setmana. I és que tot i haver omplert les 3.000 butaques resultants de completar tres vegades consecutives l’aforament del Teatre de La Llotja, són moltes les lleidatanes i lleidatans que es van quedar sense poder gaudir de l’espectacle dedicat enguany a la música llatina. La quarta sessió del Mamapop Latino de Reis tindrà lloc l’endemà de la festivitat de Reis, el dissabte dia 7 de gener de 2023 a les 18.00 hores. Les entrades ja són a la venda al portal : www.mamapop.cat on també es poden veure les fotografies de les sessions del 26 de novembre de 2022.

El Mamapop Latino ha estat l’edició més exigent i més exitosa amb 45 músics a l’escenari de la Jove Orquestra de Ponent i la Jove Orquestra Simfònica del Conservatori L’Intèrpret, les veus de Lídia Alberich, Maria Fernández, Irene Olivé, Paula Costes, Laura Roure i David Honrubia sota la direcció musical del productor i compositor Josep Maria Bossa, amb la participació, a més, de 3 ballarins i 3 actors.

Tots han donat vida a les millors cançons dels repertoris de Célia Cruz, Luis Miguel, Gloria Stefan, Rocio Dúrcal Marc Anthony o David Bisbal, entre altres.

El benefici del concert solidari es tradueix en recursos econòmics per als projectes d’investigació, liderats pel doctor Serafín Morales, de l’IRBLleida.

El Mamapop, ideat i impulsat per Manel Simón, és possible gràcies a la col·laboració d’una vintena de persones a l’organització i al suport de diferents empreses com Atlas Energia, l’Obra Social de La Caixa, Asurbrok, Vivers Sisco Palau, La Llotja-Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida.

 

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF fent clic aquí.

 

Recordatori:
7 de gener / 18h
Teatre La Llotja de Lleida
MAMAPOP 2022 – LATINO de REIS!
Concert solidari per la recerca contra el càncer de mama

 

Compra la teva entrada fent clic aquí.

Donació fila zero: fes clic aquí.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.