Política de compra i devolucions


NOTA LEGAL

En compliment del que preveu l’article 10 de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, s’informa que www.mamapop.cat és un domini de l’entitat sense ànim de lucre ASSOCIACIÓ MAMAPOP. Les dades fiscals i d’identificació de l’entitat són les següents:

ASSOCIACIÓ MAMAPOP
NIF: G25801309
Adreça: Carretera de Lleida, 1
25132 Benavent de Segrià (Lleida)
Tel. 649.40.15.71 (Marta)
C/e: mamapop@mamapop.cat

 

POLÍTICA DE PRIVADESA

L’ASSOCIACIÓ MAMAPOP, a través del seu web www.mamapop.cat sol·licita a l’usuari les seves dades de caràcter personal necessàries per a que es puguin dur a terme donacions. En virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, informem que les dades de l’usuari queden incorporades i seran tractades en els fitxers de titularitat de L’ASSOCIACIÓ MAMAPOP, amb la finalitat de mantenir informat l’usuari, fins i tot per mitjans electrònics, sobre qüestions relatives a l’activitat de l’associació. Els usuaris registrats poden exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades de caràcter personal mitjançant un correu electrònic a mamapop@mamapop.cat, o bé mitjançant un escrit dirigit a ASSOCIACIÓ MAMAPOP; Camí de la Granyena 11, 2; 25001 Lleida (Espanya).

L’ASSOCIACIÓ MAMAPOP, a través del seu web, utilitzarà galetes quan l’usuari navegui pel web www.mamapop.cat. Les galetes s’associen únicament a un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen referències que permetin deduir les dades personals de l’usuari. Gràcies a les galetes és possible conèixer els usuaris registrats després que es registrin per primera vegada, sense que s’hagin d’inscriure en cada visita per accedir a les àrees i serveis registrats exclusivament per a ells. L’usuari té l’opció d’impedir la instal·lació d’aquests arxius mitjançant la selecció de l’opció corresponent en el seu programa navegador.

 

PROTECCIÓ DE DADES

Els usuaris registrats poden exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades de caràcter personal mitjançant un correu electrònic a mamapop@mamapop.cat, o bé mitjançant un escrit dirigit a L’ASSOCIACIÓ MAMAPOP; Camí de la Granyena 11, 2; 25001 Lleida (Espanya).

 

CONDICIONS D’ÚS

1. NORMES GENERALS

Per realitzar una donació mitjançant aquesta pàgina web cal omplir els camps amb les dades sol·licitades i acceptar les presents condicions generals. Aquesta acceptació significarà la conformitat expressa, plena i sense reserves, en la totalitat de les condicions generals exposades i obligarà a ambdues parts: L’ASSOCIACIÓ MAMAPOP i l’usuari.

Per poder realitzar una donació cal tenir 18 anys i ser accessible mitjançant un telèfon.

Quan es formalitzi una donació, l’Usuari rebrà un correu electrònic de confirmació amb un codi de comanda (o codi de donació).

 

2. TIPUS DE PAGAMENT

Les donacions dels productes es poden pagar amb targeta de crèdit. L’Usuari pagarà el 100% de l’import de la donació.

 

3. ENTREGA DE PRODUCTES

Les entrades que l’ASSOCIACIÓ MAMAPOP donarà als Usuarid a canvi de que realitzin una donació (sempre que la descripció de la donació així ho indiqui), seran entregades a l’Usuari segons s’indiqui en la descripció de la donació.

 

4. RETORN DE LES DONACIONS

Donat el caràcter altruista d’aquesta transacció econòmica, les donacions no podran esser retornades a l’Usuari.

 

5. ARBITRATGES I LLEIS APLICABLES

Les discrepàncies es resoldran a la Junta Arbitral de Consum que en tingui competències o, en el seu cas, als Tribunals de Lleida, i les normatives aplicables seran les vigents pel que fa al comerç electrònic i a la legislació espanyola.