fbpx
L’espectacle musical solidari MAMAPOP arriba a Tarragona el 2 de desembre
18 d'octubre de 2023
“Mamapop: més que un concert” – Revista La Ciutat
28 de novembre de 2023
L’espectacle musical solidari MAMAPOP arriba a Tarragona el 2 de desembre
18 d'octubre de 2023
“Mamapop: més que un concert” – Revista La Ciutat
28 de novembre de 2023

Tarragona canta pel Mamapop solidari

Quan queda just un mes per la celebració del concert solidari a Tarragona, Mamapop estrena el vídeo musical col·laboratiu en el qual han participat diferents personalitats i professionals com Ruben Viñuales, Oriol Grau, Agnès Busquets, Joan Reig, Mariona Escoda, l’Associació Dones de la Casa del Mar de Tarragona o els jugadors del Nàstic, Robert Simón i Nacho González. El 8è Mamapop solidari dedicat als grans musicals arrenca els assajos generals aquest diumenge. Tots els beneficis aconseguits a través del concert solidari del 2 de desembre a Tarragona es destinaran a la investigació pel càncer de mama a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. Les entrades estan ja a la venda al web www.mamapop.cat.

L’espectacle musical solidari Mamapop avança en els preparatius per la seva estrena a Tarragona aquest 2023 i llença un vídeo promocional que ha comptat amb la participació de nombroses personalitats i professionals. Totes i tots, compromesos amb la promoció d’aquest esdeveniment solidari que destinarà tots els beneficis a la investigació en càncer de mama a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili.

Quan queda just un mes per la celebració del concert solidari al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, estrenem el vídeo musical col·laboratiu ‘Mamma Mia de Abba’ amb les veus de: Ruben Viñuales, alcalde de tarragona; Sandra Ramos, consellera de cultura de l’Ajuntament de Tarragona; els actors Oriol Grau, Toni Albà i Josep Ferré, l’actriu Agnès Busquets, les cantants Mariona Escoda i Elisabeth Borne; el baríton Àngel Òdena; el músic Joan Reig; la ballarina i coreògrafa Arantxa Sagardoy; el mag Jordi Caps; els jugadors del Nàstic Robert Simón i Nacho González; l’atleta olímpica Natalia Rodríguez; el Dr. Joan Vendrell i l’equip de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili; treballadores del Port de Tarragona, l’Associació Dones de la Casa del Mar de Tarragona; Neus Montcusí de Madonna Moda i Raquel Pizarro de Sastreria Pizarro.

El 8è Mamapop solidari estarà dedicat als grans musicals de la història i arrenca els assajos generals aquest diumenge. L’espectacle reunirà a nou cantants solistes i posarà en escena a una quarantena de músics al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el dissabte 2 de desembre. Les entrades estan ja a la venda a www.mamapop.cat

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, així com d’Empreses Solidàries com Fundació Repsol, Factor Energia i el Port de Tarragona.

A continuació us deixem els enllaços directes al vídeo promocional col·laboratiu:

 

Sobre Mamapop
El concert solidari Mamapop neix a Lleida al 2014 amb l’objectiu d’aconseguir finançament per a la recerca científica sobre el càncer de mama. Després de set edicions celebrades a Lleida i tres a Andorra, Mamapop ha destinat els seus beneficis íntegres a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. En total han estat 192.000 euros, convertint-se així en la primera font de finançament privat de l’IRBLleida per la investigació en càncer de mama.

Aquest 2023 l’espectacle està dedicat als musicals i farà un recorregut pels temes més coneguts de musicals de diferents estils com Mamma Mia!, Grease, Sonrisas y Lágrimas, Singing in the rain, La Sirenita, Mecano, Cats, Queen, Fama, Flash Dace, Footloose, així com èxits de Frank Sinatra, Tina Turner, Bonnie Taylor o Michael Jackson. El Mamapop Musicals reunirà a nou cantants solistes i posarà en escena a una quarantena de músics fusionant la base pop-rock de la MamaBanda amb les cordes (violins i violoncels) de la Jove Orquestra de Ponent. Entre Paula Costes, Nerea García, Laura Roure, Anna Simon, Xènia Pérez, David Honrrubia, Toni Gilabert, Nomís Lenam, i la jove promesa balaguerina Maria Fernández. Irene Olivé, que durant quinze anys ha acompanyat als cors a Paloma San Basilio arreu del món, serà la directora de veus i coach.

 

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF fent clic aquí.

 

Compra la teva entrada fent clic aquí.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.