fbpx
Conveni entre Mamapop i l’Obra Social “la Caixa” per la investigació sobre el càncer de mama
23 de novembre de 2016
Mamapop Andorra promociona el concert solidari de l’11 de març amb personalitats del país cantant
24 de febrer de 2017
Conveni entre Mamapop i l’Obra Social “la Caixa” per la investigació sobre el càncer de mama
23 de novembre de 2016
Mamapop Andorra promociona el concert solidari de l’11 de març amb personalitats del país cantant
24 de febrer de 2017

Es presenta la 1a edició de Mamapop Andorra de la mà d’Assandca

Pop Rock dels 80’s en un espectacle únic contra el càncer de mama.

El Pop Rock dels 80’s serà l’eix de la primera edició del concert i espectacle musical benèfic MAMAPOP en benefici del càncer de mama.

Desprès de l’èxit aconseguit en les tres edicions precendents a Lleida, amb més de 3.700 persones que han pogut gaudir d’aquest espectacle, Mamapop s´estrena el proper 11 de març al Centre de Congressos d’Andorra La Vella en una única sessió a les 20.00h. Les entrades de 20€ estan disponibles online en la web ww.mamapopandorra.org, i físicament a les Escoles d’Idiomes INLINGUA i a l´Associació Andorrana contra el Càncer ASSANDCA.

Mamapop reunirà a una orquestra de 38 músics de diferent procedència units excepcionalment per a aquest espectacle formada per l’Orquestra de rock Mamapop, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell i una sel.lecció d’alumnes de l’Institut de Música d´Andorra La Vella, amb les veus dels cantants Irene Franco i Toni Gilabert. Els músics interpretaran temes sobradament coneguts com ara Loquillo, Los Rebeldes, La Guardia, Luz Casal, Mecano, Los Secretos, Alaska, Duncan Dhu o Nacha Pop, entre altres. La direcció musical de l’espectacle serà a càrrec d’Antoni Tolmos i la direcció coreogràfica i artística de Víctor Rodrigo i Nomís Lenam.

L’esdeveniment destinarà els beneficis íntegres del concert a la prevenció del càncer de mama que està realitzant ASSANDCA, en linea a paliar els costos logístics de desplaçaments de pacients, promoure la detecció precoç, etc… D’altra banda, des de l’organització es recorda que tothom que ho vulgui, pot fer donacions al projecte a través de la fila Zero, a través de la web: www.mamapopandorra.org.

 

Què és Mamapop

L’espectacle solidari de pop-rock MAMAPOP està promogut a Andorra pel seu Comitè Organitzador: ASSANDCA, INLINGUA, la productora DracMàgicEvents i per l’Associació Mamapop, que dóna el nom a l’esdeveniment i que vol recolçar amb aquest, iniciatives i organitzacions que lluitin contra el càncer de mama. La iniciativa compta amb el suport del Comú d’Andorra La Vella i del Govern Andorrà.

 

Antecedents de Mamapop

Durant els 3 anys de vida inicials, l´espectacle mamapop ha pogut destinar més de 50.000€ a la recerca científica que realitza l´Institut de recerca Biomèdica de Lleida, centrat en la investigació de la variant HER2 del càncer de mama.

El Dr. Serafín Morales, investigador que participa en el projecte juntament amb la Dra. Ariadna Gasol, ha estat l’encarregat d’explicar els primers resultats de la investigació: “per primer cop hem pogut trobar una associació entre el sistema immune i la resposta a aquest tipus de tumor”. Això es traduiria en què en aquest tipus de càncer, els glòbuls blancs són determinants. Morales ha explicat que la recerca conclou que “com més glòbuls blancs hi ha, més probabilitat de resposta positiva al tractament”. Els resultats de la investigació, per la qual s’ha estudiat 90 pacients, s’han exposat al I Congrés Internacional d’Immunoteràpia de Barcelona i al Congreso Internacional de Cáncer de mama de San Antonio (Texas, EUA), converteixen l’IRB en un centre pioner en l’estudi immunològic del càncer de mama. En el marc de la investigació l’IRB també s’ha convertit en un centre pioner amb la creació d’un banc de teixits de les pacients afectades en les diferents fases de la malaltia, que ha de permetre en el futur poder dissenyar tractaments a mida.

MAMAPOP ANDORRA 2017 destinarà els beneficis a la prevenció i lluita de l’Associació Andorrana ASSANDCA. Josep Saravia, el seu president anima a tothom a gaudir d’aquest fantàstic concert pop-rock simfònic, a l’hora que contribuir amb aquesta causa tan nostra.

 

Més informació: http://www.mamapopandorra.org.

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF fent clic aquí.

 

Recordatori:

11 de març / 20.00 h
Centre de Congressos ANDORRA LA VELLA
MAMAPOP 2017
Pop Rock dels 80’s
Concert solidari per la recerca contra el càncer de mama

 

Venda d’entrades a taquilla:
Escoles Idiomes INLINGUA, Associació ASSANDCA, Institut de Música Andorra La Vella.

 

Venda d’entrades online:
http://www.mamapopandorra.org

 

Perquè #mestimolamama jo hi seré al #mamapopandorra11M

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.