fbpx
Les cançons més emblemàtiques de Hollywood protagonistes del Mamapop 2017
26 d'octubre de 2017
Primer assaig del gran concert benèfic Mamapop “Hollywood”
13 de novembre de 2017
Les cançons més emblemàtiques de Hollywood protagonistes del Mamapop 2017
26 d'octubre de 2017
Primer assaig del gran concert benèfic Mamapop “Hollywood”
13 de novembre de 2017

La meitat de les localitats del Mamapop Hollywood venudes en tan sols una setmana

El concert i espectacle musical benèfic Mamapop 2017 ja ha venut en només una setmana la meitat de les entrades de les dues sessions que es faran el pròxim dissabte, 25 de novembre a les 19 i a les 22 hores a l’Auditori Enric Granados de Lleida.

La ràpida venda de les entrades és una mostra més de la gran expectació que desperta aquest esdeveniment que ja s’ha consolidat com una de les cites solidàries i musicals obligades per als lleidatans.

L’eix central del concert, que aquest any també estrena imatge, seran les cançons més emblemàtiques de Hollywood.

A més, el concert espectacle estarà dedicat a dos dels ambaixadors del Mamapop que han perdut la vida els darrers mesos a causa d’un càncer: l’economista i empresari lleidatà Juli Vilagrasa i el periodista Carles Capdevila.

La quarta edició del Mamapop arriba amb una nova imatge però mantenint el mateix esperit solidari de recaptar fons per a la investigació de la variant HER2 del càncer de mama, que es detecta en un 20% dels casos en què es diagnostica la malaltia.

 

Compra d’entrades

Les persones que vulguin adquirir entrades ho poden fer a l’Escola L’Intèrpret, a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), a Adima, a la Botiga Goumar o al web mamapop.cat.

Al marge de la contribució que fan els assistents, tothom que ho vulgui també pot fer donacions al projecte a través de la fila Zero, a la web: mamapop.cat.

 

Una iniciativa que cada any suma més solidaritat

L’espectacle musical Mamapop 2017 està promogut pel lleidatà Manel Simon i Barbero, director artístic de Mamapop, per a la recerca en càncer de mama. El Comitè Organitzador de Mamapop està format per l’Associació de Dones Intervingudes en càncer de Mama (ADIMA), l’Associació Espanyola contra el càncer de Lleida (AECC-Lleida), la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, Tolmusic, l’Escola de Música L’Intèrpret i Drac Màgic Events.

Al voltant del comitè organitzador de Mamapop, hi col·laboren una sèrie d’empreses i persones que posen el seu treball i esforç al servei de la iniciativa, en la qual participen 11 empreses solidàries, 7 col·laboradors essencials i 9 mitjans de comunicació. A més, també hi ha persones anònimes i altres amb notorietat pública, que estan compromeses en la promoció i la difusió activa del projecte a la resta de la societat. Són els seus ambaixadors. Entre altres ambaixadors destaquen el periodista Luis del Olmo, l’escriptora Roser Capdevila, i l’ambaixadora d’honor Helena Rakosnik, la cantant lleidatana Lorena Gómez o la regidora de Cultura de la Paeria Montse Parra.

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF fent clic aquí.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.