fbpx
Mamapop Andorra promociona el concert solidari de l’11 de març amb personalitats del país cantant
24 de febrer de 2017
La meitat de les localitats del Mamapop Hollywood venudes en tan sols una setmana
31 d'octubre de 2017
Mamapop Andorra promociona el concert solidari de l’11 de març amb personalitats del país cantant
24 de febrer de 2017
La meitat de les localitats del Mamapop Hollywood venudes en tan sols una setmana
31 d'octubre de 2017

Les cançons més emblemàtiques de Hollywood protagonistes del Mamapop 2017

Les cançons més emblemàtiques de Hollywood centraran la quarta edició del concert solidari contra el càncer de mama Mamapop 2017, que aquest any estrena imatge amb l’objectiu d’incidir en la sensibilització, la solidaritat i el suport a les dones que pateixen o han patit càncer de mama.

El promotor del Mamapop, Manel Simon, ha explicat que l’espectacle musical benèfic, que se celebrarà el pròxim dissabte, 25 de novembre de 2017 a l’Auditori Enric Granados de Lleida, estarà dedicat a dos dels ambaixadors del Mamapop que han perdut la vida els darrers mesos a causa d’un càncer: l’economista i empresari lleidatà Juli Vilagrasa i el periodista Carles Capdevila.

La quarta edició del Mamapop arriba amb una nova imatge però mantenint el mateix esperit solidari de recaptar fons per a la investigació de la variant HER2 del càncer de mama, que es detecta en un 20% dels casos en què es diagnostica la malaltia.

El concert i espectacle musical ja s’ha convertit en una cita obligada per a molts lleidatans que un any més podran gaudir de dos passis (a les 19 i a les 22 hores).

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la diputada provincial de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Mora, han destacat l’èxit de la iniciativa, que ja s’ha consolidat a la ciutat.

 

Entrades ja disponibles

Les persones que vulguin assistir al concert poden adquirir les entrades a l’Escola L’Intèrpret, a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), Adima i a la Botiga Goumar o al web mamapop.cat.

Al marge de la contribució que fan els assistents, tothom que ho vulgui també pot fer donacions al projecte a través de la fila Zero, a la web: mamapop.cat.

 

Una iniciativa que cada any suma més solidaritat

L’espectacle musical Mamapop 2017 està promogut pel lleidatà Manel Simon i Barbero, director artístic de Mamapop, per a la recerca en càncer de mama, que dóna el nom a l’esdeveniment. El Comitè Organitzador de Mamapop està format per l’Associació de Dones Intervingudes en càncer de Mama (ADIMA), l’Associació Espanyola contra el càncer de Lleida (AECC-Lleida), la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, Tolmusic, l’Escola de Música L’Intèrpret i Drac Màgic Events.

Al voltant del comitè organitzador de Mamapop, hi col·laboren una sèrie d’empreses i persones que posen el seu treball i esforç al servei de la iniciativa, en la qual participen 11 empreses solidàries, 7 col·laboradors essencials i 9 mitjans de comunicació. A més, també hi ha 19 persones anònimes i altres amb notorietat pública, que estan compromeses en la promoció i la difusió activa del projecte a la resta de la societat. Són els seus ambaixadors. Entre altres ambaixadors destaquen el periodista Luis del Olmo, l’escriptora Roser Capdevila, i l’ambaixadora d’honor Helena Rakosnik, la cantant lleidatana Lorena Gómez o la regidora de Cultura de la Paeria Montse Parra.

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF fent clic aquí.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.