fbpx
L’Obra Social “la Caixa” dobla l’aportació al Mamapop per la investigació del càncer de mama, que avança en la personalització del tractament
15 de novembre de 2017
Les cançons més emblemàtiques del Pop Rock dels 90, protagonistes del Mamapop 2018
3 d'octubre de 2018
L’Obra Social “la Caixa” dobla l’aportació al Mamapop per la investigació del càncer de mama, que avança en la personalització del tractament
15 de novembre de 2017
Les cançons més emblemàtiques del Pop Rock dels 90, protagonistes del Mamapop 2018
3 d'octubre de 2018

L’Associació de Dones d’Andorra destina els beneficis de la 7a cursa de la dona a l’IRB Lleida per la investigació del càncer de mama

L’ADA s’adhereix al projecte de recerca de Mamapop de la variant HER2 aportant 5.352,62€.

La 7ª cursa de la dona d’Andorra, organitzada per l’Associació de Dones d’Andorra (ADA) i el Club d’Atletisme Valls d’Andorra (CAVA) que es va celebrar el passat 11 de juny del 2017, va recaptar un total de de 5.352,62€ que seran destinats a l’Institut de Recerca Biòmedica de Lleida en el seu programa de recerca sobre el càncer de mama.

El representant de l’IRB Josep Ma Bosch, ha recollit avui el xec de la mà de la presidenta de l’Associació de Dones d’Andorra, Montserrat Nazzaro, la qual ha manifestat que “és molt satisfactori poder compartir iniciatives que tenen el mateix objectiu i sobretot poder destinar un import tan important a l’IRB gràcies a la solidaritat de tots, participants a la cursa i patrocinadors. Totes dues organitzacions volem visibilitzar la malaltia, donar suport a les malaltes i als seu familiars, i sobretot recaptar fons per permetre una prevenció i cura de la malaltia en els propers anys.”

L’Associació de Dones s’ha associat així aquest any a la iniciativa MamaPop per donar suport a aquesta fundació privada de gran prestigi internacional. És el segon any que MamaPop organitza un concert solidari a Andorra per recaptar fons però sobretot per sensibilitzar i visibilitzar la lluita contra el càncer de mama. Totes dues organitzacions sense finalitat de lucre (l’ADA i MamaPop) comparteixen l’objectiu de donar suport a la lluita contra el càncer de mama en el seu vessant d’investigació, però també en la visibilització de la malaltia i suport a víctimes i familiars a Andorra amb dos esdeveniments de molt ressò com la cursa de la dona o el concert MamaPop.

Els fons recaptats que es destinen a la recerca contra el càncer de mama a les entitats que tria l’Associació d’acord amb els objectius marcats, s’han obtingut gràcies a les inscripcions de més de 700 persones i també gràcies al suport del Comú d’Escaldes-Engordany, Lolë, Illa Carlemany, Yoga Ki, Viladomat, Júlia, Dermandtek, i MoraBanc Solidària.

 

Entrades ja disponibles
Les persones que vulguin assistir al concert poden adquirir les entrades a les escoles Inlingua, a Assandca i online a través de la web mamapopandorra.org.

 

Al marge de la contribució que fan els assistents, tothom que ho vulgui també pot fer donacions al projecte a través de la fila Zero, a la web: mamapopandorra.org.

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF fent clic aquí.

 

Recordatori:
10 de març / 20.00 h
Centre de Congressos ANDORRA LA VELLA
MAMAPOP 2018 – Hollywood
Concert solidari per la recerca contra el càncer de mama

 

Venda d’entrades online: fes clic aquí.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.