fbpx
L’Associació de Dones d’Andorra destina els beneficis de la 7a cursa de la dona a l’IRB Lleida per la investigació del càncer de mama
23 de febrer de 2018
Esgotades totes les entrades del Mamapop 2018 a més de 2 setmanes del concert solidari
25 d'octubre de 2018
L’Associació de Dones d’Andorra destina els beneficis de la 7a cursa de la dona a l’IRB Lleida per la investigació del càncer de mama
23 de febrer de 2018
Esgotades totes les entrades del Mamapop 2018 a més de 2 setmanes del concert solidari
25 d'octubre de 2018

Les cançons més emblemàtiques del Pop Rock dels 90, protagonistes del Mamapop 2018

Aquest any el concert, que se celebrarà el 10 de novembre amb dos passis, comptarà amb 5 cantants: Mireia Falcó, Toni Gilabert, Mariona Escoda, Anna Borrego i Maria Arjona

L’espectacle farà un recorregut pels temes més coneguts de grups com Danza Invisible, Mecano, Hombres G, Los Secretos, Luz Casal, La Unión, La Frontera, Rosana, Els Pets i Sopa de Cabra

Els temes més emblemàtics del Pop Rock dels anys 90, protagonitzaran la cinquena edició del concert solidari contra el càncer de mama Mamapop 2018, que aquest any comptarà amb 5 cantants per interpretar les cançons més exitoses d’aquesta dècada.

L’espectacle musical se celebrarà dissabte 10 de novembre de 2018 a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida amb els ja habituals passis a les 19 i a les 22 hores. La recaptació de les entrades anirà destinada a la investigació de la variant HER2 del càncer de mama, que es detecta en un 20% dels casos en què es diagnostica la malaltia.

El promotor i director de Mamapop, Manel Simon, ha explicat que aquest any la temàtica se centrarà en els anys 90 i els assistents gaudiran dels temes més coneguts de grups com Danza Invisible, Mecano, Hombres G, Los Secretos, Luz Casal, La Unión, La Frontera, Rosana, Els Pets i Sopa de Cabra.

Així ho ha explicat a la roda de premsa de presentació del concert a la que també ha assistit l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa; el diputat de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà; la presidenta d’Adima, Digna de Torres, i el president de l’AECC Lleida, Eduardo Serrano, i la gerent de l’IRBLleida, Reyes Grases.

També han participat a l’acte el director musical del Mamapop, Antoni Tolmos, i el director tècnic del Mamapop, Alfons Pérez.

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha destacat que aquest esdeveniment és l’exemple de les coses ben fetes, amb passió, futur, esperança i un exercici extraordinari de compromís de la societat civil amb una causa comú.

L’espectacle musical, que s’ha convertit en una cita esperada per a molts lleidatans, arriba a la cinquena edició amb la participació de 5 veus cantants solistes (fins ara eren 2). Les veus dels artistes d’aquesta edició són: Mariona Escoda, Toni Gilabert, Anna Borrego, Maria Arjona i Mireia Falcó. Mireia és una cantant lleidatana coneguda en el passat per la seva participació a “Lluvia de Estrellas”.

Per la seva part, el diputat de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà, ha mostrat la seva satisfacció per tornar a formar part d’aquesta iniciativa un any més.

Mamapop és un espectacle musical d’alta qualitat escènica i musical que posa en escena 37 músics en total, fusionant la base pop-rock de la MamaBanda amb les cordes (violins i violoncels ) de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i l’Orquestra jove del conservatori L’Intèrpret de Lleida. I amb els arranjaments de Jaume Olivé i José Ramon Madrid.

En el transcurs de la roda de premsa, la gerent de l’IRBLleida, Reyes Grases, ha explicat una de les conclusions de les investigacions realitzades gràcies a les aportacions del Mamapop.

Grases ha afirmat que els darrers estudis han descobert que quan l’expressió del gen HER2 és més gran de 3,2 la capacitat de resposta de les dones al tractament del càncer és pràcticament del 100%.

 

Entrades a la venda
Les entrades pels dos passis del concert previst per al pròxim dissabte, 10 de novembre ja es poden adquirir a l’Escola L’Intèrpret, a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), Adima i a la botiga Goumar. També es poden adquirir online al web mamapop.cat.

Al marge de la contribució que fan els assistents, es poden fer donacions al projecte a través de la fila zero a la mateixa web (mamapop.cat).

 

Una iniciativa que suma
L’espectacle musical Mamapop està promogut pel lleidatà Manel Simon i Barbero, director artístic de Mamapop, per a la recerca en càncer de mama. El Comitè Organitzador de Mamapop està format per l’Associació de Dones Intervingudes en càncer de Mama (ADIMA), l’Associació Espanyola contra el càncer de Lleida (AECC-Lleida), la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, l’Escola de Música L’Intèrpret i Drac Màgic Events.

Al voltant del comitè organitzador de Mamapop hi col·laboren una sèrie d’empreses i persones que posen el seu treball i esforç al servei de la iniciativa, en la qual participen 11 empreses solidàries, 7 col·laboradors essencials i 9 mitjans de comunicació. A més, també hi ha 19 persones anònimes i altres amb notorietat pública, que estan compromeses en la promoció i la difusió activa del projecte a la resta de la societat. Són els seus ambaixadors. Entre altres ambaixadors destaquen el periodista Luis del Olmo, l’escriptora Roser Capdevila, i l’ambaixadora d’honor Helena Rakosnik o la cantant lleidatana Lorena Gómez.

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF fent clic aquí.

 

Recordatori:
10 de novembre / 19h i 22h
10 de novembre de 2018 a l’Auditori
Municipal Enric Granados de Lleida
MAMAPOP 2018 – Pop Rock dels 90
Concert solidari per la recerca contra el càncer de mama

 

Venda d’entrades online: fes clic aquí.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.