fbpx
Les cançons més emblemàtiques del Pop Rock dels 90, protagonistes del Mamapop 2018
3 d'octubre de 2018
L’Obra Social “la Caixa” col·labora per quart any consecutiu amb 8.000 euros al Mamapop per la investigació del càncer de mama
31 d'octubre de 2018
Les cançons més emblemàtiques del Pop Rock dels 90, protagonistes del Mamapop 2018
3 d'octubre de 2018
L’Obra Social “la Caixa” col·labora per quart any consecutiu amb 8.000 euros al Mamapop per la investigació del càncer de mama
31 d'octubre de 2018

Esgotades totes les entrades del Mamapop 2018 a més de 2 setmanes del concert solidari

L’espectacle, que serà dissabte 10 de novembre a les 19 i a les 22 hores, farà un recorregut pels temes més coneguts del Pop Rock dels anys 90

Diferents personalitats lleidatanes se sumen al Mamapop en un vídeo d’agraïment per la gran implicació i compromís dels lleidatans

L’espectacle musical Mamapop 2018, dedicat aquest any als temes més emblemàtics del Pop Rock dels anys 90, ja ha venut totes les entrades de les dues sessions que es faran dissabte 10 de novembre a les 19 i a les 22 hores a l’Auditori Enric Granados de Lleida. Es tracta d’un èxit sense precedents, ja que encara queden més de 2 setmanes per al concert solidari.

Tot i així, les persones que vulguin contribuir poden fer donacions al projecte a través de la fila zero a la web (mamapop.cat).

Els membres del comitè organitzador del Mamapop han manifestat el seu agraïment a tots els lleidatans que han contribuït un any més a aquest esdeveniment musical solidari. I ho han fet juntament amb diferents personalitats de Lleida que han participat en un vídeo d’agraïment que es llançarà aquest dijous a través de les xarxes socials (enllaç al vídeo: https://youtu.be/sU-j7etqnFE).

Recordar que els beneficis d’aquests concert més les donacions a la fila 0 es destinen, com cada any, a la investigació de la variant HER2 del càncer de mama, que es detecta en un 20% dels casos en què es diagnostica la malaltia.

El concert solidari inclourà les cançons més exitoses de la dècada dels 90 fent un recorregut pels temes més coneguts de grups com Danza Invisible, Mecano, Hombres G, Los Secretos, Luz Casal, La Unión, La Frontera, Rosana, Els Pets i Sopa de Cabra.

L’espectacle musical, que s’ha convertit en una cita esperada per a molts lleidatans, arriba a la cinquena edició amb la participació de 5 veus cantants solistes (fins ara eren 2). Les veus dels artistes d’aquesta edició són: Mariona Escoda, Toni Gilabert, Anna Borrego, Maria Arjona i Mireia Falcó.

Mamapop és un espectacle musical d’alta qualitat escènica i musical que posa en escena 37 músics en total, fusionant la base pop-rock de la MamaBanda amb les cordes (violins i violoncels ) de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i l’Orquestra jove del conservatori L’Intèrpret de Lleida.

 

Una iniciativa de tots
L’espectacle musical Mamapop està promogut pel lleidatà Manel Simon i Barbero, director artístic de Mamapop, per a la recerca en càncer de mama. El Comitè Organitzador de Mamapop està format per l’Associació de Dones Intervingudes en càncer de Mama (ADIMA), l’Associació Espanyola contra el càncer de Lleida (AECC-Lleida), la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, l’Escola de Música L’Intèrpret i Drac Màgic Events.

Al voltant del comitè organitzador de Mamapop hi col·laboren una sèrie d’empreses i persones que posen el seu treball i esforç al servei de la iniciativa, en la qual participen 11 empreses solidàries, 7 col·laboradors essencials i 9 mitjans de comunicació. A més, també hi ha 19 persones anònimes i altres amb notorietat pública, que estan compromeses en la promoció i la difusió activa del projecte a la resta de la societat. Són els seus ambaixadors. Entre altres ambaixadors destaquen el periodista Luis del Olmo, l’escriptora Roser Capdevila, i l’ambaixadora d’honor Helena Rakosnik o la cantant lleidatana Lorena Gómez.

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF fent clic aquí.

 

Recordatori:
10 de novembre / 19h i 22h
10 de novembre de 2018 a l’Auditori
Municipal Enric Granados de Lleida
MAMAPOP 2018 – Pop Rock dels 90
Concert solidari per la recerca contra el càncer de mama

 

Donació fila zero online: mamapop.cat.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.