fbpx
Ja tenim aquí la falca radiofònica MAMAPOP 2015!
11 de novembre de 2015
Es presenta la III edició de Mamapop amb els primers resultats de la investigació de l’IRB
14 d'octubre de 2016
Ja tenim aquí la falca radiofònica MAMAPOP 2015!
11 de novembre de 2015
Es presenta la III edició de Mamapop amb els primers resultats de la investigació de l’IRB
14 d'octubre de 2016

L’associació Mamapop cedeix a la ciutat de Lleida un mural de l’artista lleidatana Lily Brick

L’associació Mamapop cedirà el pròxim dimarts 8 de març a la ciutat de Lleida un mural creat per l’artista Lily Brick, que ella mateixa pintarà en una paret de la plaça dels Gramàtics de Lleida (carrer Sant Martí, 13), entre els dies 4 i 7 de març. L’obra, el primer mural de grans dimensions d’aquesta muralista de l’art urbà a la seva ciutat, és un projecte artístic vertical de 7,5 m x 9,5 m i que porta per títol “Mamapop”. L’obra vol retre un homenatge a les dones i a la seva lluita contra el càncer de mama, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona.

La iniciativa forma part de la 3a edició del Mamapop, un espectacle musical solidari que té com a objectiu recaptar fons per la investigació contra el càncer de mama i sensibilitzar la població a través de l’art i la cultura.

L’obra de Lily Brick es caracteritza per utilitzar la dona com a protagonista. En aquesta ocasió, mitjançant el mural, es busca fer divulgació de la lluita contra el càncer de mama a través de la intervenció en un espai públic mitjançant l’art urbà.

La segona edició del Mamapop, que es va celebrar el 14 de novembre de 2015 a l’Auditori Enric Granados de Lleida, va esdevenir un èxit de participació. Els diners aconseguits es destinen de forma íntegra al projecte d’investigació de l’IRB de Lleida sobre la variant HER2 del càncer de mama, una de les més greus, i que es detecta en un 20% dels casos en què es diagnostica la malaltia.

Descarrega’t la nota de premsa en PDF fent clic aquí.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.