fbpx
TorreSerona i Mamapop donen 1.200 euros a l’IRB-Lleida
18 de febrer de 2015
El ministro de Sanidad, nuevo embajador de honor del MAMAPOP
30 d'octubre de 2015
TorreSerona i Mamapop donen 1.200 euros a l’IRB-Lleida
18 de febrer de 2015
El ministro de Sanidad, nuevo embajador de honor del MAMAPOP
30 d'octubre de 2015

Les bandes sonores de pel·lícules, protagonistes del MAMAPOP 2015

Les bandes sonores de pel·lícules seran l’eix de la segona edició del concert i espectacle musical benèfic MAMAPOP 2015 que es durà a terme el pròxim 14 de novembre a l’Auditori Enric Granados de Lleida. L’esdeveniment, que busca recaptar fons per la investigació de la variant HER2 del càncer de mama, que es detecta en un 20% dels casos en què es diagnostica la malaltia, organitza aquest any com a novetat dos passis (a les 19 i a les 22 hores) per superar els 11.040 euros aconseguits l’any passat amb una sola sessió musical.

L’espectacle solidari de clàssics del rock MAMAPOP 2015 està promogut pel lleidatà Manel Simon i Barbero, fundador de l’Associació Mamapop per a la recerca en càncer de mama, que dona el nom a l’esdeveniment. El Comitè Organitzador de MAMAPOP està format per les entitats: ADIMA(Associació de Dones Intervingudes en càncer de Mama), AECC-Lleida(Associació Espanyola contra el càncer de Lleida), la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, Tolmusic, l’Escola de Música l’Intèrpret i Drac Màgic Events. L’edició d´enguany reunirà a una orquestra de 36 músics de diferent procedència units excepcionalment per a aquest espectacle. Els músics interpretaran les bandes sonores de “Titanic”, “El Guardaespaldas”, “9 Semanas y media”, “Oficial y caballero”, “Dirty Dancing”, “Ghost”, “Flashdance”, “Moulin Rouge”, “Grease”, entre d’altres.

La incidència del càncer de mama

Els beneficis íntegres del concert es destinaran a oferir recursos al projecte d’investigació de la variant HER2 del càncer de mama que està portant a terme l’Associació Mamapop amb l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB) de Lleida. La recerca té l’objectiu de millorar la detecció i la classificació d’aquesta variant del càncer de mama, especialment devastadora, i que es detecta en un 20% dels casos. La investigació vol ajudar a millorar l’esperança de vida d’un gruix important de persones afectades, en la seva majoria dones. A Lleida, el 2013 es van detectar 329 casos, amb especial incidència entre els 50 i els 70 anys.

Les entrades per l’espectacle solidari MAMAPOP 2015 es posaran a la venda AVUI mateix a un preu de 20 € a l’Auditori Enric Granados, l’Escola de Música l’Intèrpret, l’Escola d’idiomes Inlingua, IRB-Lleida, AECC, ADIMA, Afrucat i la pastisseria Torres de la plaça Sant Joan de Lleida. Per a l’ocasió, també s’ha creat una Fila Zero, en la qual es poden fer donacions al projecte.

Al voltant del comitè organitzador de MAMAPOP, hi col·laboren una sèrie d’empreses i persones que posen el seu treball i esforç al servei de la iniciativa, en la qual participen 11 empreses solidàries, 7 col·laboradors essencials i 9 mitjans de comunicació. A més, també hi ha 19 persones anònimes i altres amb notorietat pública, que estan compromeses en la promoció i la difusió activa del projecte a la resta de la societat. Són els seus ambaixadors. Entre altres ambaixadors, destaquem al periodista Luis del Olmo, l’escriptora Roser Capdevila, i l’ambaixadora d’honor Helena Rakosnik.

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.