fbpx
Festival Infantil de Nadal contra el Càncer: TorrePop
23 de desembre de 2014
Les bandes sonores de pel·lícules, protagonistes del MAMAPOP 2015
8 d'octubre de 2015
Festival Infantil de Nadal contra el Càncer: TorrePop
23 de desembre de 2014
Les bandes sonores de pel·lícules, protagonistes del MAMAPOP 2015
8 d'octubre de 2015

TorreSerona i Mamapop donen 1.200 euros a l’IRB-Lleida

L’Ajuntament de Torre-Serona i MAMAPOP han fet entrega d’un donatiu de 1.200 euros a l’IRB-Lleida, Institut de Recerca Biomèdica. L´acte ha tingut lloc avui dia 18 de febrer a l’Ajuntament de Torre-Serona (Lleida), amb presència del Director científic de l’IRB, el Sr. Matías-Guiu, l’alcalde de Torre-Serona, el Sr. Enric Colom i l’impulsor del Mamapop i TorrePop, el Sr. Manel Simon.
El “Festival Infantil de la cançó TORREPOP”, es va celebrar el 28 de desembre a les 19.00h a la sala de ball del mateix Ajuntament. En aquesta ocasió el consistori va decidir donar i complementar la recaptació aconseguida en benefici de l’Institut de Recerca Biomèdica IRB-Lleida per al projecte de recerca MAMAPOP contra el càncer de mama.

TorrePop és un Festival de música en directe (live) on 14 nens i nenes d’entre 3 i 14 anys van cantar als clàssics del Pop-Rock internacional, versionant en català temes de Aretha Franklin, Antonio Flores, The mamas & the papas, Whitney Houston, Gary Barlow, Celine Dion o Martina McBride, per exemple. Durant 2 mesos, els joves participants van rebre classes de dicció, cant, interpretació i coreografies sota la tutela de professionals especialitzats. La direcció escènica, tècnica i musical va anar a càrrec de MAMAPOP.

 


 

Històric. El passat 19 de desembre, el Comitè Organitzador del MAMAPOP va fer lliurament a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB) de la quantitat de 11.040 euros (onze mil quaranta euros), corresponents als donatiu/entrades del Concert MAMAPOP del passat 29 de novembre a l’Auditori Enric Granados de Lleida. Durant el 2015 l’IRB iniciarà el projecte de recerca, en concret s’intentarà millorar la detecció de dones afectades per la variant HER2-. La millora de la detecció i la correcta classificació d´aquesta variant podrà ajudar a millorar l’esperança de vida d’un gruix molt important de dones afectades.

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.