fbpx
MAMAPOP entrega el donatiu a l’IRB
19 de desembre de 2014
TorreSerona i Mamapop donen 1.200 euros a l’IRB-Lleida
18 de febrer de 2015
MAMAPOP entrega el donatiu a l’IRB
19 de desembre de 2014
TorreSerona i Mamapop donen 1.200 euros a l’IRB-Lleida
18 de febrer de 2015

Festival Infantil de Nadal contra el Càncer: TorrePop

L’Ajuntament de Torre-Serona i MAMAPOP presenten el “Festival Infantil de la cançó TORREPOP”, que es celebrarà el pròxim diumenge 28 a les 19.00h a la sala de ball del mateix Ajuntament. Tota la recaptació es destinarà en donació a l’Institut de Recerca Biomèdica IRB-Lleida per al projecte de recerca MAMAPOP contra el càncer de mama.

TorrePop és un Festival de música en directe (live) on 14 nens i nenes d’entre 3 i 14 anys cantaran als clàssics del Pop-Rock internacional, versionant en català temes de Aretha Franklin, Antonio Flores, The mamas & the papas, Whitney Houston, Gary Barlow, Celine Dion o Martina McBride, per exemple. Durant 2 mesos, els joves participants han rebut classes de dicció, cant, interpretació i coreografies sota la tutela de professional especialitzat. La direcció escènica, tècnica i musical anirà a càrrec de MAMAPOP. So professional, llum, música de qualitat, nens i solidaritat es donaran la mà aquest Nadal a Torre-Serona.

 


 

El passat 19 de desembre, el Comitè Organitzador del MAMAPOP va fer lliurament a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB) de la quantitat de 11.040 euros (onze mil quaranta euros), corresponents als donatiu/entrades del Concert MAMAPOP del passat 29 de novembre a l’Auditori Enric Granados de Lleida. Durant el 2015 l’IRB iniciarà el projecte de recerca, en concret s’intentarà millorar la detecció de dones afectades per la variant HER2-. La millora de la detecció i la correcta classificació d’aquesta variant podrà ajudar a millorar l’esperança de vida d’un gruix molt important de dones afectades. Durant el 2013, a Lleida es van detectar 329 casos de càncer de mama, essent l’interval de d’edat en dones més freqüent entre els 45-70 anys. En homes només es van diagnosticar 2 casos.

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.