fbpx
Íntim: Només per la mare…
29 de novembre de 2014
Festival Infantil de Nadal contra el Càncer: TorrePop
23 de desembre de 2014
Íntim: Només per la mare…
29 de novembre de 2014
Festival Infantil de Nadal contra el Càncer: TorrePop
23 de desembre de 2014

MAMAPOP entrega el donatiu a l’IRB

Avui dia 19 de desembre, el Comitè Organitzador del MAMAPOP ha fet lliurament personalment a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB) de la quantitat de: 11.040 euros (onze mil quaranta euros), corresponents als donatiu/entrades del Concert MAMAPOP del passat 29 de novembre a l’Auditori Enric Granados de Lleida.

A l’acte d’entrega hi han assistit: Digna de Torres presidenta de ADIMA (Associació de Dones Intervingudes per càncer de mama a Lleida), Manel Simon president organitzador del MAMAPOP, Manel Tahull relacions públiques del Mamapop, Elisabeth Vicens coordinadora de l’esdeveniment, Dr. Matías-Guiu director científic del IRB i el Dr. Morales responsable del projecte de recerca del MAMAPOP.

Durant el 2015 l’IRB iniciarà el projecte de recerca, en concret s’intentarà millorar la detecció de dones afectades per la variant HER2-. La millora de la detecció i la correcta classificació d’aquesta variant podrà ajudar a millorar l’esperança de vida d’un gruix molt important de dones afectades. Durant el 2013, a Lleida es van detectar 329 casos de càncer de mama, essent l’interval de d’edat en dones més freqüent entre els 45-70 anys. En homes només es van diagnosticar 2 casos.

El Sr. Manel Simon ha anunciat que desprès de les festes nadalenques es lliurarà també els beneficis de la venda de productes MAMAPOP que es poden adquirir a la cadena Plus Fresc i a la botiga online: www.mamapop.cat.

Descarrega’t la Nota de Premsa en PDF fent clic aquí.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.