fbpx
La sessió de Reis del Mamapop Latino posa el fermall d’or final a les festes!!!
3 de gener de 2023
Un Mamapop de musicals per Nadal
28 de setembre de 2023
La sessió de Reis del Mamapop Latino posa el fermall d’or final a les festes!!!
3 de gener de 2023
Un Mamapop de musicals per Nadal
28 de setembre de 2023

Mamapop aporta més de 192.000 euros a la investigació!!!

Es converteix en la primera entitat solidària de les Terres de Lleida i en la principal font de finançament privat, en càncer de mama, de l’IRBLleida.

Mamapop ha entregat aquest dijous el xec amb les quantitats aconseguides en les quatre darreres sessions que s’han posat en escena del concert solidari: 54.290 euros. Al llarg de les 7 edicions, des de l’any 2014, s’ha aconseguit una donació total de 192.789 euros destinats als projectes de recerca en càncer de mama liderats pel doctor Serafín Morales, facultatiu de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i investigador a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, l’IRBLleida.

El creador i màxim responsable de Mamapop, Manel Simon Barbero, es mostra molt satisfet de la resposta social pel que fa a aquest projecte musical que té com a principal objectiu contribuir de manera finalista en el suport econòmic a aquestes investigacions científiques i mèdiques.

L’espectacle ha aconseguit mobilitzar fins a 4.000 persones que han assistit a les 4 sessions que ha ofert al teatre de la Llotja del Mamapop Latino, tres a finals de novembre i el Mamapop de Reis, i el seu impacte ha arribat, a través dels vídeos promocionals a les xarxes socials, a un públic de fins a 55.000 usuaris.

Mamapop ha produït enguany el seu espectacle més complex i exigent en versionar les cançons llatines més conegudes, amb 45 músics sobre l’escenari i amb la col·laboració de l’Escola L’Intèrpret i de la Jove Orquestra simfònica de Ponent encapçalada pel seu president, el Sr. Marc Oliva. D’aquesta forma Mamapop vol contribuir també al desenvolupament del talent artístic i musical de Lleida potenciant als joves intèrprets.

L’acte d’entrega del xec amb els 54.290 euros s’ha fet a les instal·lacions de l’IRBLleida i hi ha assistit el president i director executiu de Mamapop, Manel Simon Barbero, el director de l’IRBLleida, Diego Arango, la gerent de l’IRBLleida, Eva López, el facultatiu del servei d’oncologia mèdica de l’HUAV i investigador del grup de recerca Grup de recerca de biomarcadors en càncer (GReBiC) de l’IRBLleida, el Dr. Serafín Morales, la presidenta d’ADIMA-Associació de dones intervingudes de mama, Digna De Torres, el director musical de Mamapop, Josep Maria Bossa, el director técnic de Mamapop i director de l’Escola l’Intèrpret, Alfons Pérez, el president de la JOP-Jove Orquestra de Ponent, Marc Oliva i representants de les Empreses solidàries: Atlas Energia, Asurbrok, Vivers Sisco Palau, Fundació La Caixa i membres de l’equip Mamapop: Sara Buira, Núria González, Marta Massot, Jordi Masip, Albert Martín, Rosa Expósito i Gina Raymat.

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF fent clic aquí.

Donació fila zero: fes clic aquí.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.