fbpx
Mamapop aporta més de 192.000 euros a la investigació!!!
26 de gener de 2023
L’espectacle musical solidari MAMAPOP arriba a Tarragona el 2 de desembre
18 d'octubre de 2023
Mamapop aporta més de 192.000 euros a la investigació!!!
26 de gener de 2023
L’espectacle musical solidari MAMAPOP arriba a Tarragona el 2 de desembre
18 d'octubre de 2023

Un Mamapop de musicals per Nadal

Mamapop de Musicals oferirà 4 sessions els dies 23 i 24 de desembre. Mamapop Musicals afronta un nou repte amb 9 cantants en escena.

L’espectacle farà un recorregut pels temes més coneguts de la música de MUSICALS de diferents estils: GREASE, SONRISAS y LÁGRIMAS, SIRENITA, SINGING IN THE RAIN, FRANK SINATRA, MECANO, CATS, QUEEN, FAMA, FLASH DANCE, TINA TURNER, FOOTLOSE, BONNIE TAYLOR, MICHAEL JACKSON i MAMA MIA.

Després l’èxit postpandèmic de l’any 2022 amb el Mamapop Latino, torna Mamapop amb més força que mai. Mamapop intentarà superar-se assumint un nou repte: Els millors temes dels Musicals Internacionals. Els temes més emblemàtics de la música de Musicals protagonitzaran la vuitena (8ena) edició del concert solidari contra el càncer de mama Mamapop 2023, que aquest any comptarà amb 9 cantants. El recital posarà en escena uns 45 músics entre la mamaBanda base (pop-rock) i una orquestra simfònica, aquest any comptarà amb la col.laboració de l’Orquestra Simfònica JOP, Jove Orquestra de Ponent on s’adheriran els millors instrumentistes de final de grau de l´Escola de Música L’Intèrpret. Una formació inèdita per a un espectacle únic.

Aquest any Mamapop oferirà 4 sessions molt a prop de NADAL:
dissabte 23 de desembre, a les 18.00h de la tarda,
dissabte 23 de desembre, a les 22.00h (sessió golfa),
diumenge 24 de desembre a les 11.00h, (innovant en una “nova sessió matinal”),
diumenge 24 de desembre a les 17.00h

Com sempre, fidel al seu objectiu, els beneficis del concert aniran directament destinats al IRBLleida per a la investigació en càncer de mama liderada pel Dr. Serafín Morales.

El promotor i director artístic de Mamapop, Manel Simon, ha explicat que aquest any serà una edició inèdita i un nou repte musical: “El públic fidel de mamapop té unes expectatives molt altes. Volem sorprendre i per això afrontem un gran repte amb aquesta producció inèdita i multiestils. Intentarem complir amb el nostre objectiu: Màxima qualitat, Emoció i Sorpresa”.
Així ho ha explicat a la roda de premsa de presentació del concert a la que també han assistit: Digna De Torres, presidenta d’Adima (Associació de Dones Intervingudes per càncer de Mama); Diego Arango, director de l’IRBLleida; Alfons Pérez, director tècnic del Mamapop; Josep Maria Bossa, director musical del Mamapop; Anna Miranda, regidora de l’Ajuntament de Lleida; Agustí Jiménez, vicepresident primer de la Diputació de Lleida.

Josep Maria Bossa, pianista i guitarrista, és un dels músics i compositors més reconeguts i complerts de les terres de Lleida i segons Manel Simon: “la seva experiència en la producció musical, que cultiva a través del seu segell BOSSA RECORDS, ha aportat un salt qualitatiu molt important al directe del concert. Estic molt orgullós de poder comptar amb en Josep Maria Bossa, sens dubte, és una garantia”. En Josep Maria Bossa ha dit: “Aquesta edició de Mamapop serà un repte molt ambiciós, els diferents estils i arranjaments són una garantia d’entreteniment i màxima qualitat i així ho percebrà el públic”.

Els arranjaments de les partitures han estat produïdes pel també músic lleidatà: Enric Navarra Cabasés “Mogui”.

L’espectacle musical, que s’ha convertit en una cita esperada per a molts lleidatans, arriba a la vuitena edició amb la participació de 9 veus cantants solistes:

Paula Costes, Nerea García, Laura Roure, Anna Simon, Xènia Pérez, David Honrrubia, Toni Gilabert, Nomís Lenam i la balaguerina Maria Fernández.

Irene Olivé (originària de Lleida), serà la directora de veus i coach. Irene va ser una de les coristes durant 15 anys de PALOMA SAN BASILIO acompanyant-la a la veu en els concerts per tot el món. S’estrenen a les veus en aquesta edició les joves veus lleidatanes Anna Simon i Xènia Pérez, filles dels coorganitzadors Manel Simon i Alfons Pérez.

Mamapop és un espectacle d’alta qualitat escènica i musical que posa en escena 45 músics en total, fusionant la base pop-rock de la MamaBanda, amb les cordes (violins i violoncels) de l’Orquestra Simfònica JOP i una selecció de l’Orquestra Jove del conservatori L’Intèrpret de Lleida.

 

Entrades a la venda
Les entrades pels QUATRE passis del concerts previstos per als propers dissabte i diumenge, 23 i 24 de desembre ja es poden adquirir online al web www.mamapop.cat. També es farà assistència de venda física d’entrades a l’Escola L’Intèrpret i a l´Escola Inlingua de Lleida.

 

192.000 euros recaptats en les 7 edicions anteriors.
L’objectiu final de l’espectacle solidari s’ha anat aconseguint any rera any des de la seva primera edició. Així durant aquests set anys de concerts, Mamapop ha destinat tot els seus beneficis íntegres, 192.000 euros, a la recerca del Dr. Serafín Morales de l’IRBLleida en la lluita contra el càncer de mama. Mamapop es configura com la PRIMERA FONT de finançament privat de l’IRBLleida en càncer de mama.

 

Una iniciativa que suma

L’espectacle musical Mamapop està promogut pel lleidatà Manel Simon i Barbero, director artístic de Mamapop, per a la recerca en càncer de mama.
Al voltant de Mamapop hi col·laboren una sèrie d’empreses i persones que posen el seu treball i esforç al servei de la iniciativa, en la qual participen empreses solidàries i col·laboradors essencials. D’estaquem enguany el suport de Fundació LA CAIXA, ATLAS ENERGIA i ASURBROK assegurances. A més, també hi ha 19 persones anònimes i altres amb notorietat pública, que estan compromeses en la promoció i la difusió activa del projecte a la resta de la societat. Són els seus ambaixadors. Entre altres ambaixadors destaquen el periodista Luis del Olmo, l’escriptora Roser Capdevila i l’ambaixadora d’honor Helena Rakosnik o la cantant lleidatana Lorena Gómez entre altres.

 

Per a més informació:

Manel Simon _ 629 20 52 49
Gina Raymat _ 615 581 581

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF fent clic aquí.

 

Recordatori:
23 de desembre / 18h i 22h
24 de desembre / 11h i 17h
Teatre La Llotja de Lleida
MAMAPOP 2023 – Musicals
Concert solidari per la recerca contra el càncer de mama

 

Compra la teva entrada fent clic aquí.

Donació fila zero: fes clic aquí.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.