fbpx
mamaPRODUCTES: PRESENTACIÓ PRODUCTES del MAMAPOP
26 de novembre de 2014
Íntim: Només per la mare…
29 de novembre de 2014
mamaPRODUCTES: PRESENTACIÓ PRODUCTES del MAMAPOP
26 de novembre de 2014
Íntim: Només per la mare…
29 de novembre de 2014

PRESENTACIÓ PRODUCTES MAMAPOP: Torrons & Vi… pel càncer de mama

Avui dia 27 de Novembre s’han presentat els productes MAMAPOP, que els organitzadors del concert posen a la venda per augmentar la recaptació de diners destinats a la recerca contra el càncer de mama.

A la presentació han assistit el Sr. Manel Simon, President del Comitè Organitzador de “MAMAPOP”, el Sr. Rafel Oncins, director RSE de Plus Fresc, col·laboradors en aquesta iniciativa i les Associacions AECC i ADIMA, membres del Comitè organitzador.

Els productes han estat dissenyats expressament per l’ocasió gràcies a la col·laboració de Torrons Alemany i vins Mas Blanc i Jové. Els beneficis de la recaptació que s’aconsegueixi es sumarà a la de les entrades del concert “MAMAPOP” que es portarà a terme el dia 29 de Novembre a l’Auditori Municipal “Enric Granados” de Lleida. A més, MAMAPOP posarà a la venda des del dia del concert el seu anagrama en forma de penjoll en plata, que es podrà adquirir a través de les Associacions i del portal mamapop.cat.

Descarrega’t la Nota de Premsa en PDF.

 

 

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.