fbpx
Mamapop destina 35.000 euros més a la recerca contra el càncer de mama
11 de desembre de 2019
El vídeo promocional del Mamapop latino ja s’escampa, des d’aquesta mitjanit, per les xarxes socials
1 de novembre de 2022
Mamapop destina 35.000 euros més a la recerca contra el càncer de mama
11 de desembre de 2019
El vídeo promocional del Mamapop latino ja s’escampa, des d’aquesta mitjanit, per les xarxes socials
1 de novembre de 2022

Torna Mamapop, decidit a ser el millor de la seva història!!!

L’espectacle prepara l’edició més exigent i de major qualitat dedicada a la música llatina

 

El Mamapop es reactiva, després de dos anys d’aturada per la pandèmia de la covid, amb una 7a edició molt ambiciosa i farcida de novetats: 45 músics sobre l’escenari, presència simfònica amb la JOP, la Jove Orquestra de Ponent i 3 sessions que, per primer cop, es faran al Teatre i Palau de Congressos i Convencions de La Llotja, els dies 26 i 27 de novembre de 2022.

El concert farà un recorregut per les cançons més reconegudes d’artistes com Celia Cruz, Gloria Stefan, Marc Anthony, Ruben Blades, Luis Miguel, Luis Fonsi, Coti, Juan Luis Guerra y los 4.40 i David Bisbal, en un desplegament de professionalitat i solidaritat que es traduiran en emoció i recerca.

 

La 7a edició del Mamapop suposa la represa del concert després de dos anys d’aturada per la pandèmia de la covid. Arriba amb l’ambició i les ganes de ser la millor versió de la seva història amb una proposta exigent d’alta qualitat que repassarà les millors cançons dels artistes més rellevants de la música llatina.
Repeteix les tres sessions de la darrera edició del 2019 però traslladant-se a La Llotja de Lleida amb una major oferta de seients.

El desplegament humà i el repte tècnic és el més potent que ha afrontat fins ara amb un total de 45 músics a escena: els de la Jove Orquestra de Ponent acompanyada per instrumentistes de final de grau del Conservatori i Escola de Música de L’Intèrpret i de 7 cantants lleidatans de la talla d’Irene Olivé, corista de Paloma San Basílio, Paula Costes, Laura Roure, Lídia Alberich, David Honrubia i la balaguerina finalista d’Idol Kids, Maria Fernández, a banda d’un nom sorpresa pendent de desvetllar. El canvi radical de repertori suposa una acurada tria d’instrumentistes perquè el discurs musical pretén transportar al públic als diferents països originaris del so llatí provocant una experiència meravellosa.

Fidel al seu esperit, el benefici íntegre del concert serà destinat a l’IRBLleida pels projectes d’investigació, liderats pel Dr. Serafín Morales. La presidenta de l’Associació de dones intervingudes de mama, Digna de Torres, ha recordat la importància decisiva que té la recerca i la prevenció per aconseguir incrementar la xifra del 85% de pacients que, ara per ara, aconsegueixen superar la malaltia. Mamapop, promogut per Manel Simon i Barbero, és la producció artístic-musical més important feta a Lleida i des de Lleida i la primera font privada de finançament de l’IRBLleida on ja s’han pogut destinar més de 140.000 euros a la recerca.

El vicepresident de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, i la regidora de Salut de la Paeria de Lleida, Montse Pifarré han fet una crida a lleidatanes i lleidatans a sumar-se a la convocatòria solidària i fer que sigui, una vegada més, un èxit omplint totes les butaques de la Llotja en les tres sessions de l’espectacle: el dissabte dia 26 de novembre, a les 19.00 i les 22.00 hores i el diumenge dia 27 de novembre a les 19.00.

A la roda de premsa de presentació de la 7a edició del Mamapop, que s’ha fet al Parador Nacional de Lleida, també hi ha assistit la directora de l’IRBLleida, Eva López, el director musical de l’espectacle Josep Maria Bossa i diferents representants de les empreses solidàries que donen suport a la iniciativa: Fundació La Caixa, Asur Brok i Atlas Energia.

Les entrades, que tenen un cost de 25 euros, ja es poden adquirir, des d’avui mateix, online a través del web www.mamapop.cat També es poden comprar presencialment a les instal·lacions de l’Escola Inlingua i de l’Escola de Música L’Intèrpret de Lleida.

 

Descarrega’t la nota premsa prement aquí.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.