fbpx
Torna Mamapop, decidit a ser el millor de la seva història!!!
1 de setembre de 2022
El Mamapop ha finançat la realització de 4 línies de recerca a l’IRBLleida de la variant HER2 de càncer de mama
9 de novembre de 2022
Torna Mamapop, decidit a ser el millor de la seva història!!!
1 de setembre de 2022
El Mamapop ha finançat la realització de 4 línies de recerca a l’IRBLleida de la variant HER2 de càncer de mama
9 de novembre de 2022

El vídeo promocional del Mamapop latino ja s’escampa, des d’aquesta mitjanit, per les xarxes socials

L’espectacle musical solidari continua escalfant motors de cara al seu retorn als escenaris en l’edició de 2022.

Col·laboradors, patrocinadors i diferents personalitats tornen a participar del tradicional videoclip que convida a lleidatanes i lleidatans a sumar-se al concert amb l’objectiu de recaptar fons per als projectes d’investigació i recerca contra el càncer de mama de l’IRBLleida. Ha estat produït i realitzat per Mamapop, Jaume Sans i Bossa Records i el tema escollit enguany és ‘Corazón Latino’ de David Bisbal. L’interpreten la gent de Fundació La Caixa, ATLAS Energia, AsurBrok, Vivers Sisco Palau, Adima Lleida, Goumar, L’Intèrpret Escola de Música, l’Escola d’Idiomes Inlingua, Sara Buira, els jugadors, entrenador i president del Força Lleida Bàsquet i el periodista Manel Tahull. S’hi pot accedir a través dels següents enllaços:

YouTube: https://youtu.be/G6phVvpf6wQ

Facebook: https://fb.watch/gvV6XaPfrh/

Les veus protagonistes del videoclip s’afegeixen als missatges que també estan difonent les ambaixadores del Mamapop: la guanyadora d’Eufòria i excantant del Mamapop, Marina Escoda, la cantant i actriu, Nina, la monja i comunicadora, Sor Lucia Caram o la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Medi Rural, Teresa Jordà, entre altres.

Mamapop canvia d’escenari i creix en oferir un total de 3 sessions el cap de setmana del 26 i 27 de novembre; dissabte a les 19,00 i a les 22,00 hores i diumenge a les 19,00 hores. El concert solidari farà un recorregut pels repertoris d’artistes com Celia Cruz, Gloria Stefan, Marc Anthony, Ruben Blades, Luis Miguel, Luis Fonsi, Coti o Juan Luis Guerra, entre altres, amb 45 músics a escena en un desplegament de professionalitat i solidaritat que es traduiran en emoció i recerca. Les entrades es poden adquirir en línia al web www.mamapop.cat o presencialment a Inlingua i a L’Intèrpret de Lleida.

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF fent clic aquí.

 

Recordatori:
26 de novembre / 19h i 22h
27 de novembre / 19h
Teatre La Llotja de Lleida
MAMAPOP 2022 – Latino
Concert solidari per la recerca contra el càncer de mama

 

Compra la teva entrada fent clic aquí.

Donació fila zero: fes clic aquí.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.