fbpx
Les plaquetes de la sang: els detectius del càncer de mama
19 de desembre de 2023
El primer Mamapop Tarragona aconsegueix 23.699€ per la investigación del càncer de mama
30 de gener de 2024
Les plaquetes de la sang: els detectius del càncer de mama
19 de desembre de 2023
El primer Mamapop Tarragona aconsegueix 23.699€ per la investigación del càncer de mama
30 de gener de 2024

Mamapop entusiasma el públic lleidatà amb l’espectacle més aclamat de la seva història

Mamapop assoleix el seu màxim oferint la major complexitat tècnica i artística i superant amb èxit tots els reptes de la 8a edició amb la proposta de Musicals.

Més d’una vintena de números dels millors musicals de tots el temps, a càrrec d’una cinquantena de persones sobre l’escenari, han aconseguit entusiasmar el públic lleidatà. Les tres mil persones que enguany tornaran a omplir la platea de la Llotja, fidelitzades des de sempre amb la causa solidària, han gaudit com mai de totes les novetats de l’espectacle del Mamapop que han fet possible les 9 veus solistes – de Paula Costes, Nerea García, Laura Roure, David Honrrubia, Toni Gilabert, Nomís Lenam, la balaguerina Maria Fernández i les dues lleidatanes debutants Anna Simon i Xènia Pérez, juntament amb els músics de la simfònica Jove Orquestra de Ponent i els millors instrumentistes de final de grau de l´Escola de Música L’Intèrpret comandats sota la direcció musical de Josep Maria Bossa, amb arranjaments d’Enric Cabases “Mugui”.

Els actors han posat en escena diferents escenes molt emotives mentre que els ballarins han acompanyat interpretacions que han arrencat forts aplaudiments en escoltar-se les cançons més emblemàtiques dels musicals Mamma mía, Cats, Flash dance, Footloose, Sonrisas y Lágrimas, Mecano, Cabaret, Singing in the rain o Grease, entre altres.

Dues hores i mitja d’espectacle solidari, amb un marcat caràcter nadalenc, que ha tornat a superar-se gràcies a la complexitat de la feina tècnica, escènica i coreogràfica d’enguany amb l’exigent repte de dibuixar un recorregut musical que ha comptat amb una producció lumínica, sonora i artística més ambiciosa que mai.

El director i fundador de Mamapop, Manel Simon, assegura estar molt orgullós del resultat de l’esforç i la feina de preparació que durant els últims mesos han realitzat totes i tots els professionals que formen part d’aquest projecte que, una vegada més, ha aconseguit sorprendre i emocionar als lleidatans. “Hem superat el llistó de l’alta complexitat que va suposar la passada edició del Mamapop Latino. Era molt difícil, però ho hem aconseguit”.

A banda d’haver consolidat la proposta artística i musical més gran i potent feta des de Lleida, Mamapop es satisfà de complir novament amb l’objectiu d’aportar suport econòmic, més de 192.000 euros fins al moment, per destinar a la recerca científica contra el càncer de mama dels diferents projectes que duen a terme els investigadors de l’IRBLleida, com la recent descoberta del control de les plaquetes que possibiliten el seguiment de l’evolució i el desenvolupament d’aquest tipus de tumors.

Mamapop celebrarà el 2024 els seus 10 anys d’existència recuperant les dates originals de les primeres edicions, a finals de novembre.

A les dues sessions celebrades avui, amb entrades exhaurides a les 18.00 i les 22.00 hores, s’afegeix la de demà diumenge a les 17.00 amb molt poques entrades disponibles.

 

 

Descarrega’t la nota de premsa en PDF fent clic aquí.

Utilitzem cookies per a oferir-te la millor experiència en la nostra web. Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant llegint la nostra Política de cookies.